Νέο προϊόν

Lanes Kcaligram 5:2 promo

Πληροφορίες

Τέρμα στην καταπίεση! Ήρθε η νέα δίαιτα 5:2

Ξεχάστε τις δίαιτες που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Γνωρίστε το νέο Lanes Kcaligram 5:2 και τη νέα επαναστατική δίαιτα των 2 ημερών που σαρώνει σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, κερδίζοντας διάσημες οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πιο φιλική και ευέλικτη δίαιτα, ιδανική για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυστηρά προγράμματα διατροφής. Στηρίζεται στη δυνατότητα 5 ημέρες την εβδομάδα να τρώμε ότι θέλουμε, ενώ περιοριζόμαστε μόνο τις υπόλοιπες 2!

To νέο συμπλήρωμα διατροφής Lanes Kcaligram 5:2, αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο για την αποτελεσματική εφαρμογή της νέας δίαιτας. Κι αυτό χάρει στην ιδιότητα του να μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας, συμβάλλοντας στην πιστή εφαρμογή της χαμηλής θερμιδικής πρόσληψης, τις 2 ημέρες της δίαιτας. Περιέχει το μοναδικό συστατικό γλυκομαννάνη konjac, μια πλούσια πηγή διαλυτών φυτικών ινών, η οποία προέρχεται από τις ρίζες του ιαπωνικού φυτού konjac (AmorphophallusΚonjac). Η γλυκομαννάνη, ένα 100% φυτικό συστατικό,έχει τη δυνατότητα μέσω της απορρόφησης νερού να διογκώνεται, «γεμίζοντας» το στομάχι. Έτσι χωρίς την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής, δίνει την αίσθηση του κορεσμού. Ο μηχανισμός αυτός βοηθά στη μείωση της επιθυμίας για φαγητό και κατά συνέπεια στη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων από τις τροφές. Συγχρόνως, βοηθά στη μείωση του μεγέθους των μερίδων στο επόμενο γεύμα, στην αντίσταση στις λιγούρες και στην αποφυγή ενδιάμεσων τσιμπολογημάτων, δίνοντας την αίσθηση ότι είστε χορτάτοι για περισσότερη ώρα.

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά:

 Με την αγορά 2 συσκευασιών του νέου Lanes Kcaligram 5:2, παίρνετε δώρο το παγκόσμιο BestSeller «Δίαιτα κάθε μέρα; Όχι ευχαριστώ», που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Μίνωας, αξίας 13,00€. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα, συνταγές και μενού, προσωπικές εμπειρίες και συμβουλές!

Συσκευασία: 2 συσκευασίες με 60 φυτικές κάψουλες η κάθε μία και δώρο το βιβλίο.

Διάρκεια πακέτου: 10 εβδομάδες

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: